יישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

26/12/2006 | 11:43 | מאת: אורי

שלום בבדיקת מחיר ישור שיניים יש פער עצום בין רופא פרטי ומרפאה השייכת לקופת חולים או למשרד הבריאות. הפער הוא פי 3. שאלתי- איך אדע אם יש הבדל באיכות הטיפול המצדיק יישור אצל רופא פרטי? מדובר ביישור שיניים לילדה בת 13. תודה.

30/12/2006 | 23:41 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אורי ותודה על פנייתך, כמו בכל תחום רפואי אחר עליך לאסוף אינפורמציה על הרופא, הכשרתו, דרך טיפולו, והצלחתו. כידוע במקרה של רופא פרטי אתה מקושר ישירות לרופא בקשר בלתי אמצעי. במקרה של כל מוסד אחר הקשר הוא עם המוסד ולא ישירות עם הרופא. יחד עם זאת עליך לברר גם במקרה של מוסד מי הוא הרופא המטפל ומהי הכשרתו וזאת למרות שבמוסדות תחלופת הרופאים גבוהה. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי