ישור על ידי פס אחורי?

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

22/12/2006 | 18:00 | מאת: מתעניינת...

שלום, עברתי בעבר טיפול ליישור שיניים אך כדי להימנע מעקירות (בלסת העליונה) לא השלמתי את הטיפול עד ליישור מלא של השיניים העליונות. יש לי פס מתכת המקבע בצורה מצוינת את השיניים התחתונות ושאלתי היא האם ניתן בעזרת פס כזה ליישר שן או שתיים בלסת העליונה? (ניב אשר בולט החוצה והשן הסמוכה לו אשר בולטת מעט מאוד פנימה). כמו כן, האם ניתן ליישר את שתי השיניים הללו ע"י פלטה נשלפת לשעות הלילה? (כפי שניתן להבין איני מעוניינת להרכיב שוב גשר הנראה לעין...הספיק לי..)

22/12/2006 | 22:26 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך לפורום. הפס המודבק בלסת התחתונה מודבק למטרות קיבוע ושימור ואין ביכולתו להזיז שיניים. ניתן להזיז שיניים בלסת העליונה על ידי גשר נסתר (גשר פנימי המודבק על פני משטחי השיניים הפנימיים) עייני: www.ortho.co.il או בעזרת פלטות שקופות בשיטת אינויזליין עייני: www.invisalign.com בהצלחה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית רמב"ם - הקריה הרפואית

מנהל פורום טיפול אורתודנטי