קוביה שהשתחררה בחול

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

22/12/2006 | 02:05 | מאת: יעקב

בננו נמצא בטיול בחול. השתחררה לו קוביה אחת ונשארה תלויה על החוט. האם להסתכן ולחפש אורתודנט עלום שם שידביק בחזרה? או לחכות 4 ימים עד שיחזור ולטפל אצל הרופא שלו בארץ? תודה מראש על תשובה מהירה

22/12/2006 | 22:18 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום יעקב ותודה על פנייתך, קוביה שהשתחררה נותרת בד"כ תלויה על החוט ולא מפריעה המשמעות היחידה היא שעל אותה שן ממנה השתחררה הקוביה לא פועלים כעת כוחות. מאחר ובנכם חוזר בקרוב אין בכיה להמתין עד לחזרתו. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית רמב"ם - הקריה הרפואית

מנהל פורום טיפול אורתודנטי