יישור שיניים - האם משהו יודע האם

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

12/12/2006 | 16:31 | מאת: אורית

כשאומרים "ריבועים" שקופים האם הכוונה לריבועי חרסינה או לחומר אחר. חשוב לי לדעת כי אני לפני החלטה. תודה

18/12/2006 | 22:25 | מאת: שרון

הכוונה לריבועים מחומר שקוף.הבעיה שהם מצהיבים לאחר זמן .עדיף לדעתי חרסינה או מתכת.

21/12/2006 | 22:47 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

אורית שלום ותודה על פנייתך, ככלל ישנם שני סוגי חומרים האחד חרסינה והשני פלסטיק. שני החומרים שקופים. הפלסטיק יותר נוטה להשחק ולאבד מהשקיפות. גם לחרסינה חסרונות היא שבירה וכן קשה יותר להסרה לאחר ההדבקה. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית הקריה הרפואית רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי