יישור שיניים-זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

10/12/2006 | 18:39 | מאת: שרית

שלום. אני צריכה לעשות טיפול שורש וכתר בשן הקדמית וגם יישור הלסת התחתונה והעליונה. אם אעשה קודם יישור שיניים ואחכה שנה,כדברי הרופא,נושא טיפל השורש לא יחמיר עוד יותר עד לכדי עקירה? הרופא שלי אמר לי זאת כיוון שלא ניתן לעשות כתר ואז יישור שיניים. מה עושים?

21/12/2006 | 22:44 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שרית ותודה על פנייתך לפורום, סדר הפעולות המומלץ הוא בשלב ראשון לסיים את כל הטיפולים הנדרשים בשיניים כולל טיפולי השורש אך בלי הכתרים. אם חייבים לבצע כתר באחת השיניים המוזזות מומלץ לבצע כתר זמני שיוחלף בסיום הטיפול האורתודונטי בכתר סופי מחרסינה. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית הקריה הרפואית רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי