יישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

10/12/2006 | 08:47 | מאת: גלית

הנני בת 23, בעבר עברתי יישור שיניים אך אני מבחינה בנסיגה קטנה של הלסת העליונה החוצה ועיקום קטן של מס' שיניים. אומנם הנסיגה קטנה אך בעיה זו מפריעה לי מאוד. ברצוני לדעת מה אורך הטיפול שאני צריכה לעבור והאם ישנו טיפול ללא התקנת ברזלים על השיניים?

21/12/2006 | 22:41 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום גלית ותודה על פנייתך, ניתן לטפל בנסיגה הקיימת. ישנם מספר שיטות טיפול ללא קוביות. במקרים קלים ניתן ללכת עם פלטה אורתודונטית. במקרים מתקדמים יותר ניתן כיום להשתמש בשיטת invisalign - זוהי סדרת פלטות שקופות המורכבות על גבי השיניים עייני: www.imvisalign.com בהצלחה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית הקריה הרפואית רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי