תופעה מסוימת שרציתי לדעת מה שמה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

06/12/2006 | 00:11 | מאת: אורון

כאשר אני מדבר ולעיתים גם כאשר אני מחייך, נוצרת תמונה כאילו אין לי שיניים. כמובן שיש לי שיניים, אבל זה המצב שנוצר כאשר אני פותח את הפה. רציתי לדעת איך קוראים לתופעה זו והאם ניתן לטפל בה גם בגיל 25. לא וראים לא את השיניים התחתונות וגם את העליונות.

21/12/2006 | 22:08 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אורון ותודה על פנייתך לפורום, לתופעה קוראים "מראה מחוסר שיניים" (edentulous appearance) והוא נובע לרוב ממצב של גובה פנים נמוך. ניתן לטפל בזאת באופן אורתודונטי או אורתודונטי-כירורגי משולב תלוי במקרה. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית הקריה הרפואית רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי