רציתי לדעת

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

05/12/2006 | 19:13 | מאת: לימור

האים מכשיר להרחבת הלסת גורם להפרעה בדיבור כי לפני שבוע שמו לי בנוסף לטיפול אורטודנטי מלא מכשיר להרחבה ומאז אני לא מדברת רגיל ויש לי פצעים בלשון וממש לא נוח השאלה שלי האים זה נורמלי לשבוע הראשון והאים הדיבור שלי יחזור לרגיל תודה

21/12/2006 | 21:35 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום לימור ותודה על פנייתך לפורום, בדרך כלל מכשיר להרחבה כמו כל פלטה בפה מפריע בימים הראשונים קצת לדיבור ואף עלול לגרום לגירוי בלשון אך זה חולף די מהר ומתרגלים לזה ללא כל בעיה. מקווה שטיפולך נמשך כסדרו חנוכה שמח, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית הקריה הרפואית רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי