טיפול בשיניים לאחר מציצת אצבע

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

25/11/2006 | 15:18 | מאת: לירון

הנני שמה אצבע כבר 21 שנה, אני מעוניינת לקחת את עצמי בידיים ולעבור טיפול... עברתי בדיקה אצל אורטודנט והוא ייעץ לי לעבור טיפול אצל קלינאית תקשורת על מנת להפסיק למצוץ אצבע ולהפסיקת דחיפת הלשון על השיניים ולאחר מכן לעשות גשר... כמה זמן אתה חושב ייקח לי כול הטיפול הזה משום שאני עדיין בצבא ועוד 4 חודשים הנני משתחררת ואיני מעוניינת למשוך עוד את העניין הזה...

21/12/2006 | 22:23 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום לירון ותודה על פנייתך לפורום, קשה להעריך את משך הטיפול כי הוא קשור מאוד לאבחנה המדוייקת שלך כלומר מה הבעיה המדוייקת ממנה את סובלת האם מדובר בבעיה אורתודונטית בלבד או גם בבעיה במבנה הלסתות. בכל מקרה אייני בטוח שהקלינאית תסייע להפסקת המציצה זוהי החלטה שלך ורק ביכולתך לסיים עם ההרגל. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית הקריה הרפואית רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי