עוד שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

11/11/2006 | 20:53 | מאת: גבי

הי שאלה נוספת: בתי בת ה-10 טוענת ששתי השיניים הקדמיות העליונות שלה לא ישרות כלומר נוטות טיפה פנימה אחת כלפי השניה וטיפונת בולטות קדימה. כמו כן יש רווח קטן בינהן ועוד רווח אחד קטן בינן לבין השכנות שלהן, הכל בלסת העליונה. בלסת התחתונה הכל פרפקט! (לדעתי הבעיה מינורית אבל לה זה מפריע קצת). התחלפו לה עד כה רק 8 שיניים וה-9 בדרך. האם כדאי להתחיל טיפול אורטודנטי וכמה זמן זה יכול להמשך? תודה גבי

12/11/2006 | 00:00 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום גבי ותודה על פנייתך, אני בהחלט חושב שזה זמן טוב לבדיקה והערכה ראשונית. לדעתי בתך תוכל להתחיל בקרוב בטיפול. לפידבריך מדובר בטיפול קל שכנראה יארך 12-15 חודשים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי