שיניים שהתחלפו ולא צמחו עד הסוף

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

11/11/2006 | 20:52 | מאת: גבי

שלום לבני בן ה-7.5 התחלפו 2 שיניים ראשונות תחתונות לפני יותר מחצי שנה אך נראה כי לא יצאו עד הסוף. עברה כבר חצי שנה מאז שבקעו. האם זה נורמאלי? תודה גבי

12/11/2006 | 00:02 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום גבי ותודה על פנייתך לפורום, בקיעת השיניים היא עניין אינדיבידואלי אך עשויה לקחת גם יותר מחצי שנה. יש להתאזר בסבלנות. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

12/11/2006 | 09:29 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום גבי ותודה על פנייתך לפורום, כן זה נורמלי. קצב בקיעת השיניים הוא אינידיבידואלי ועשוי להמשך זמן רב. אין מה לדאוג התאזרו בסבלנות ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי