בקשר לטיפול אורטודנטי עם ברקטים פנימיים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

28/10/2006 | 23:49 | מאת: דורית

אני בת 40 ושוקלת לעבור טיפול אורטו עם ברקטים בחלק הפנימי של השיניים , שאלתי: האם יש בקושי בדיבור בתחילת הטיפול (ומתרגלים לזה ומדברים אח"כ רגיל) או שבכל משך הטיפול? ראיתי מודעה שמפרסמת רופא שמטפל בשיטה הנ"ל, האם רופא כזה אמור לעבור הכשרה מיוחדת כדי להתמחות במיכשור הפנימי? איך אני יכולה לדעת שהוא מוסמך לכך?

04/11/2006 | 19:31 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום דורית ותודה על פנייתך, נושא ההסתגלות הוא אינדיבידואלי. ישנם כאלה שמסתגלים במהרה וישנם כאלה שלאט יותר. רופאים אורתודונטיים מומחים חשופים לתחום מתפתח זה של אורתודונטיה לינגואלית בזמן התמחותם - בעיקר הצעירים יותר שכן זה תחום שתופש יותר תאוצה בשנים האחרונות. עם זאת ישנם גם קורסים רבים הנערכים בארץ ובחו"ל לשיפור ושיכלול הידע בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי