יישור שיניים חוזר

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

21/10/2006 | 08:20 | מאת: עינת

בגיל 15-19 עברתי יישור שיניים. התוצאה הייתה נהדרת אבל השיניים נסוגו וחזרו למצב ההתחלתי. היום אני בת 34 ומעוניינת לבצע יישור שיניים חוזר. מה האופציות שעומדות בפנייי ?

21/10/2006 | 22:04 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום עינת ותודה על פנייתך לפורום, אודה לך אם תבהירי את שאלתך האם את שואלת לגבי מיכשור או שיטות טיפול? כמו כן האם תוכלי לפרט את הבעיה ממנה את סובלת? האם ישנה גם בעיה בעמדת הלסתות? ומה הסיבה שהכל חזר לקדמותו? איזה סוג טיפול עברת האם היו עקירות שיניים? ד"ר איזנבוד

מנהל פורום טיפול אורתודנטי