לסת צרה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

03/10/2006 | 16:38 | מאת: אורנה

אני בת 19 וזקוק ליישור שיניים הכולל הרחבת לסת עליונה רופאה ראשונה המליצה על מכשיר קבוע בלסת העליונה להרחבת הלסת + עקירת 4 שיניים +קוביות רופא אחר סבר שלא ניתן להרחיה את הלסת בגיל זה ללא ניתוח והטיפול עם המכשיר הקבוע שהומלץ עליו יגרום רקלשיניים לזוז הצדה ולא ללסתות מה דעתך ?

05/10/2006 | 00:22 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אורנה ותודה על פנייתך לפורום, אכן הסיכויים להרחבה סקלטלית בגיל 19 של הלסת העליונה קלושים ותתכן ללא ניתוח בסבירות גבוהה - הרחבה דנטלית בלבד. יחד עם זאת יתכן ובמקרה שלך ניתן להסתפק בכך. דבר זה ניתן יהיה לאשר רק עלידי בדיקה קלינית. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית רמב"ם - הקריה הרפואית

מנהל פורום טיפול אורתודנטי