יישור שיננים פעם שלישית

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

17/09/2006 | 19:30 | מאת: חגית

בגיל 16 התחלתי טיפול אותודנטי בלסת העליונה אצל מומחה ידוע . בהתחלה היה לי גשר/ פלטה חיצונית שישבה על הצוואר (ידוע לי שיש גם על הראש על כן, אני מציינת שזה היה על הצוואר ) לאחר מכן, האורתודנט שם לי ריבועים/ קוביות על השיננים. לאחר שנה פלוס הוא הוריד ולא הייתי מרוצה מהתוצאה אז הוא שם לי בשנית ריבועים/קוביות, אך לא על כל השייניים אלא רק על השש שיניים הקידמיות . ובסיום הטיפול קיבלתי פלטה נשלפת בכדי לקבע את התוצאה .כיום אני בת 24 (4 שנים לאחר סיום הטיפול) והכל חזר כפי שהיה לפני שהתחלתי בטיפול אורתודנטי. כיום, אני מעוניינת לגשת לטיפול אורתודנטי אך אני חוששת מההשלכות של טיפול אורתודנטי בפעם ה 3, האם זה יגרום נזק לשן או שיחליש אותה והאם ניתן בכלל לטפל בגיל זה ואחרי טיפול אורתודנטי שהיה בעבר?

22/09/2006 | 23:28 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום חגית ותודה על פנייתך לפורום, ניתן לחזור ולטפל בגילך ללא בעיה יש רק לוודא שאין נזקים קודמים לשורשי השיניים כתוצאה מהיישורים הקודמים. כדאי גם לשקול תוכנית טיפול שונה מאלו שבוצעו בעבר ללא הצלחה. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית רמב"ם - הקריה הרפואית

מנהל פורום טיפול אורתודנטי