שינים חדות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

11/09/2006 | 13:29 | מאת: יהושע

אם יש לי 2 שינים חדות (כמו שאומרים כמו של ערפד) ניתן להשחיז אותם שלא יהיו חדות?

16/09/2006 | 11:21 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, בהחלט ניתן לשפר את מראה השיניים המחודדות על- ידי עיצובן מחדש בעזרת השחזות קלות ובניה על ידי חומר מרוכב של סתימה לבנה. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית רמב"ם - הקריה הרפואית

16/09/2006 | 11:23 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, בהחלט ניתן לשפר את מראה השיניים המחודדות על- ידי עיצובן מחדש בעזרת השחזות קלות ובניה על ידי חומר מרוכב של סתימה לבנה. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית רמב"ם - הקריה הרפואית

מנהל פורום טיפול אורתודנטי