שיניים צפופות ותחתונות מעט עקומות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

05/08/2006 | 12:49 | מאת: תומר

ד"ר דרור איזנבוד שלום רב כשההיתי בן 7-8היה לי עודף שיניים ,לדעתי בעקבות זאת השיניים לא הסתדרו נכון [תחתונות עקומות]. כיום אני בן-40 השאלה שלי האם יש סיכוי ליישור ? כניכיים תחתונות נסיגה קלה תדה מראש תומר.

09/08/2006 | 09:54 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום תומר ותודה על פנייתך לפורום, יישור שיניים בגיל 40 הוא דבר אפשרי ומקובל ביותר. קיימות היום שיטות לטיפולים אסטטייים במבוגרים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית רמב"ם - הקריה הרפואית

מנהל פורום טיפול אורתודנטי