ישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

03/08/2006 | 23:16 | מאת: שירה

שלום לד"ר לפני כ6 שנים סיימתי טיפול אורטודנטי תבעות ופלטה,הרופא אמרה לי שהפלטה לכל החיים. אני לא שמה את הפלטה,אלאה לפעמיים..השיניים לטעמי יצאו החוצה כמו שהיו בהתחלה.. רציתי לשאולהאם אם אני חוזרת לשיים את הפלטה התפקיד שלה להכניס שיניים פנימה או רק תבעות? עוד שאלה, אם טופלתי בקופת חולים והטיפול השתבש מאז.. הקופה יכולה להחזיר לי את הטבעות לשיננים ללא חוב בתשלום? תודה רבה שירה

09/08/2006 | 09:51 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שירה ותודה על פנייתך לפורום, מטרת הפלטה המשמרת היא לשמר את תוצאות הטיפול האורתודונטי. אם חלה הרעה במצב שלאחר הטיפול זכותך ןחובתך לפנות למוסד המטפל ולהתייעץ עימו. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית רמב"ם - הקריה הרפואית

מנהל פורום טיפול אורתודנטי