שאלה לד"ר איזנבוד

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

26/07/2006 | 23:31 | מאת: גיא

שלום וברכה, הנני בן 32. ברצוני לטפל בשיניים קדמיות עליונות בולטותהכוללות רווח ביניהם. האם ניתן לבצע טיפול אחר שיביא לשתי התוצאות - סגירת הרווח והזזתן של השיניים פנימה? כמו-כן, האם ניתן לבצע זאת באמצעות גשר פנימי? מה סדר גודל המחיר של גשר זה (קראתי כי מחירו כפול מגשר רגיל אלא שאין בכך על מנת ללמדני מהו טווח המחירים). תודה.

09/08/2006 | 09:43 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום גיא ותודה על פנייתך לפורום, ניתן בהחלט לבצע טת הטיפול המבוקש על ידי גשר פנימי וגם על ידי פלטות שקופות ( שיטת אינויזליין). השיטות המתוחכמות הללו יקרות יותר מהגשרים הסטנדרטיים. מדובר בשוק פתוח ועליך לבצע סקר שוק, בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית רמב"ם - הקריה הרפואית

מנהל פורום טיפול אורתודנטי