שן שפתאום צומחת

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

23/07/2006 | 15:43 | מאת: אלמוני

שלום למומחה, אני בן 15.4 ולפני שלושה חודשים התחלתי יישור שייניים(בשיטת "קוביות"). בחודש האחרון התחיל ממש לכאוב לי בקצה הפה כשאני אוכל, ועכשיו כשהצצתי, גיליתי לתדהמתי, מין חתיכה לבנה באמצע החניכיים, והתברר לי שזו שן חדשה שצומחת. האם זה אמור להשפיע על מהלך הטיפול האורתודנטי?? האם עליי לגשת אל האורתודנט שמטפל בי כבר עכשיו?(התור הבא שלי בעוד חודש). או שפשוט לצלצל אליו? מה דעתך בנושא? לבינתיים ממשיך לכאוב לי שם, ובאמת כל הקטע שמסביב לשן החדשה מאוד "פצוע". תודה רבה מראש. המשך יום נעים.

03/08/2006 | 20:44 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, אכן אחת הטוחנות כנראה בוקעת ובהחלט זה יכול להשפיע על הטיפול האורתודונטי. מומלץ להפנות את תשומת ליבו של הרופא שלך לכך אך אין בכך דחיפות. בינתיים ניתן להשתמש במשככי כאבים. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית רמב"ם- הקריה הרפואית

מנהל פורום טיפול אורתודנטי