שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

20/07/2006 | 16:45 | מאת: סיוון

אני בת 23 ויש לי בפה קיבוע פנימי שנשאר לי מזמן הטיפול האורטודנטי באזור הפנימי של השיניים התחתונות ואני מעוניינת להשתמש בערכת הלבה ביתי לשנים של קרסט רציתי לדעת האם ישנה בעיה בשילוב של שני החומרים הללו האם החומר לא יכול להמיס את דבק הקיבוע והוא יפול? או זה בטוח לחלוטין? (יש לציין שזהו קיבוע שיובש באמצעות אור סגול אם זיכרוני אינו מטעה אותי)

20/07/2006 | 18:29 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום סיוון ותודה על פנייתך, אין בעיה לבצע הלבנה בנוכחות הקיבוע. עם זאת ההמלצה היא להמשיך והבדק אצל האורתודונט כל עוד קיים הקיבוע לצורך תחזוקה שוטפת. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית הקריה הרפואית רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי