צפיפות בשיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

17/07/2006 | 16:52 | מאת: גלי

יש לי צפיפות רבה בשיניים. העיניין הוא, שכאשר הייתי ילדה קטנה צמחו לי שיניים עוד לפני ששיניי חלב נשרו, זה יצר צפיפות ושיניים שצמחו בצורה עקומה. מה עושים במצבים כאלה, האם יש צורך בעקירות וכו'?

17/07/2006 | 21:58 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום גלי ותודה על פניייתך, צפיפות ניתן לפתור במבוגר באחת מ-2 השיטות: במקרים קלים בלבד - השחזה בין השיניים להקטין את רוחב השיניים במקרים בינוניים וחמורים - יש צורך בעקירות שיניים במטרה להשיג מקום רב יותר בקשתות. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחדה האורתודונטית הקריה הרפואית - רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי