פה ולסת

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

10/07/2006 | 16:58 | מאת: עדן

היי שמי עדן, אני רוצה לבקש ממך סוג של טובה**,אני מחפשת הרבה אחר תמונה של מסכת פנים, זו בעצם מן מסכה כזו שהתפקיד שלה הוא להכניס את הלסת התחתונה ולהצויא את העליונה. בתודה מראש, עדן..=]

14/07/2006 | 12:16 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום עדן ותודה על פנייתך לפורום, תוכל לעיין באתר: www.ortho.co.il שם ישנן תמונות של מכשירים שונים. בין השאר גם של מסכת פנים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית רמב"ם - הקריה הרפואית

14/07/2006 | 14:51 | מאת: עדו

תודה רבה לך ד"ר דרור איזנבד, נ.ב, אני הייתי אצלך בביקורת לפני כחצי שנה... ודרכך התחלתי את הטיפול אז התודה שלי אצליך גדלהה... שוב תודה רבה, עדן טויזר =]

מנהל פורום טיפול אורתודנטי