שלום דוקטור בנוגע ליישור שינים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

15/06/2006 | 13:38 | מאת: ניר

שלום אני בן 19 מחיפה נכנסתי לאתר שלך והבנתי שאתה מומחה שעוסק ביישור שינים היתי פעם אחת אצל אורטודנט הוא אמר שצריך לעקור לי 2 שינים ולשים גשר 8000 שקל הוא רוצה . אבל אני לא מעונין בגשר רגיל כי אני בן 19 ובכל זאת זה לא אסטטתי הבנתי שאתה עושה גשר פנימי וגשר שקוף? כמה יכול לעלות לי כל אחד מאלו? יש לך ניסיון בלעשות גשר פנימי? כי הבנתי שזה יותר מסובך האם אתה לוקח כסף על בדיקה ואם כן אז כמה? תודה רבה

16/06/2006 | 21:46 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ניר ותודה על פנייתך, תוכל לפנות אלי ישירות בהקשר לשאלותיך על טיפול במרפאתי הפרטית באמצעות כתובת המייל המופיעה באתר שלי. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה הקריה הרפואית רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי