הסרת הקיבוע

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

07/06/2006 | 15:49 | מאת: נעמה

לאחר כמה זמן מגמר טיפול יישור השיניים, רצוי להסיר את הקיבוע בשיניים התחתונות ? מהו פרק הזמן האידאלי שאחריו ניתן להסיר את הקיבוע ? תודה.

16/06/2006 | 21:28 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום נעמה ותודה על פנייתך לפורום. שאלתך היא כללית ביותר והתשובה לכך נעוצה באופי הטיפול, משך הטיפול ומצב הסגר המקורי. ככלל התשובה היא שמומלץ להשאיר את הקיבוע עד לסיום תהליכי הגדילה וההתבגרות. בבנות גילאים 17-18 בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה הקריה הרפואית רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי