בחירת מוצץ נכון לתינוק

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

05/06/2006 | 07:19 | מאת: אורית

בקרוב אני צריכה ללדת ואני מתלבטת בין סוגי המוצצים השונים הקיימים כיום בשוק. מה הן ההמלצות שלך לגבי הצורה של המוצץ? האם עדיף שהוא יהיה ישר או בזווית מסויימת מבחינת השיניים והחניכיים?

16/06/2006 | 21:26 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אורית ותודה על פנייתך לפורום, ראשית מזל טוב לקראת הלידה המתקרבת. אין עדיפות כלשהיא למוצץ. ממחקרים מסתבר שלכל המוצצים אותה השפעה שלילית על מבנה השיניים והלסתות. ועל כן ההמלצה היא להשתמש במוצץ עד לסביבות גיל 3 ואז בצורה מושכלת לבצע גמילה מהמוצץ. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה הקריה הרפואית רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי