יישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

28/05/2006 | 08:52 | מאת: עינת

שלום רב! ברצוני לדעת מאיזה גיל ניתן להתחיל בטיפול ליישור שיניים, דהיינו-גשר

01/06/2006 | 23:17 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום עינת ותודה על פנייתך לפורום, השאלה היא האבחנה כלומר האם מדובר בבעיה של יישור שיניים או בבעיה הקשורה לעמדת הלסתות. בגיל צעיר 8-10 ניתן לבצע טיפול בו משפיעים בעיקר על תהליכי הגדילה הטבעיים של הלסתות. בגיל 11 ואילך כאשר מרבית השיניים הקבועות כבר בקעו מטפלים ביישור שיניים. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי