יישור שינים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

22/05/2006 | 18:14 | מאת: אבי

1.שלום אני בן 19 היתי אצל אצל אורדנט אמר לי לעקור 2 שינים ולשים גשר למשך שנה וחצי בשביל מה לעקור ת'שינים? גם אני צריך לשים גשר וגם להיות חסר שינים בתקופה הזאת? 2.עכשיו נכנסתי לאתר של פרופציה יש שם טיפול למבוגרים גשר פנימי בלתי נראה לעין האם זה טיפול טוב? החברה אמינה? וכמה יכול לעלות דבר כזה ? תודה

01/06/2006 | 23:23 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אבי ותודה על פנייתך לפורום, עקירת השיניים נועדה לאחת מ-2 מטרות: 1. פיזור צפיפות שיניים הקיימת בקשת 2. הכנסה פנימה של שיניים בולטות. אם אתה מוטרד מהתקופה בה תהיה ללא שיניים ניתן בקלות להתקין שיניים דמי אשר ילוו אותך בשלבי הטיפול הראשוניים ויוקטנו עם התקדמות הטיפול עד שיעלמו לחלוטין. לגבי הגשרים למבוגרים הרי שקיימים מספר סוגים של גשרים. האתר אותו ציינת לא מוכר לי תוכל לתת כתובת מדוייקת. בינתיים תוכל לפנות לאתרים הבאים ולהתרשם: www.orthoisrael.org, www.ortho.co.il בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי