היום שמתי גשר למעלה...

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

15/05/2006 | 21:59 | מאת: דוני:)

שלום שמי דנה ואני בת 15 והיום לראונה שמתי גשר.... בגיל שנתיים נפלתי על השיניים ונאלצו לעקור לי את שתי שיני הקידמיות. לצערי נאלצתי לחכות המון שנים עד שיתאפשר מצב להתחיל את הטיפול האורתודנטי ולבסוף התחלתי. ועכשיו לשאלתי..... איך אני מצחצחת שיניים עם הגשר? קניתי מברגשת מיוחד ואני לא ממש יודת איך..!? ועוד שאלה.. מותר לי להשתמש במברשת שיניים רגילה בנוסף? או שבגלל גודלה עלול לפול לי הריבועים...

22/05/2006 | 21:06 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך, את אמורה להשתמש במברשת שיניים קטנה סביב הריבועים והחוט וכן במברשת הרגילה הגדולה על פני שטח כל השיניים והחניכיים. תוכלי לראות דוגמה ב- www.ortho.co.il בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי