יישור שיניים בלי טבעות... אפשרי?

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

06/05/2006 | 15:35 | מאת: אסף

שלום דוקטור ! רציתי לדעת אם יש איזו שהיא טכנולוגיה בארץ או בחו"ל שמסוגלת ליישר את השינים בלי תהליך זריז ויעיל קראתי מאמר של יישור שיניים בכמה ימים משהו כזה רציתי לדעת אם ידוע לך משהו לא משנה הסכום ואם כן תוכל להפנות אותי העיקר לא לשים טבעות כי אני כבר בן 22 וזה מבאס

13/05/2006 | 12:57 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אסף ותודה על פנייתך לפורום, אין יישור שיניים בכמה ימים! יש יישור שינים ללא טבעות בשיטת אינויזליין ראה: www.invisalign.com זוהי שיטה בה מזיזים שיניים באופן הדרגתי על ידי סדרת פלטות שקופות. השיטה מתאימה רק למקרים מסויימים ולא כל הרופאים הוכשרו להשתמש בה. היא משווקת האץ יל ידי חברת אינדנט: 03-9373784 בהצלחה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

22/05/2006 | 19:15 | מאת: אסף

תודה רבה לך דוקטור השיניים ממש מציקות לי וכרגע הקלת עליי כי אני מחפש את הטיפול הזה הרבה זמן עוד פעם תודה רבה

מנהל פורום טיפול אורתודנטי