יישור שיניים בשיטת שתלים אורטודנטיים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

03/05/2006 | 21:43 | מאת: סיון

אני בת 24 עומדת לפני יישור שיניים בשיטת"שתלים אורטדנטיים" ברצוני לשאול על השיטה:האם היא הוכיחה את עצמה בארץ?כמה עולה בממוצע טיפול זה?כמה זמן צריך להיות עם השתלים?מה החסרונות של שיטה זו?האם היא ממולצת?....

13/05/2006 | 12:50 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום סיוון ותודה על פנייתך, שתלים אורתןדןנטיים הינם ברגים עדינים המוחדרים ללסת ומסייעים לביצוע הטיפול כמקור להפעלת כוחות. שיטה זו התפתחה בשנים האחרונות הוחל אחרונה הוחל בשימוש גם בארץ. הסיכון היחידי בשיטה הוא שבעת החדרת הברגים העדינים תהיה פגיעה בשיניים ויש לצבור ניסיון. היא יעילה מאוד במקרים מסויימים בהן חסרות שיניים או קיימת מגבלה להפעלת כוחות על שיניים כמו במחלות חניכיים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

14/05/2006 | 21:21 | מאת: סיון

14/05/2006 | 21:29 | מאת: סיון

ראשית תודה על התייחסותך... שנית רציתי לחדד את העובדה כי השתלים האורטודנטיים באים במקום 3 שיניים שהם השישיות.(הרביעית כבר נעקרה בילדות ולא חסר שם שן כי זה הסתדר עם שן הבינה) א.האם יש מצב שבסוף לא יהיה צורך בשתלים? ב.בממוצע כמה אמור לעלות טיפול מסוג זה? ג.האם השתלים מקצרים/מאריכים את זמן הטיפול? ד.שאלת השאלות כמה זמן בהערכה גסה יקח הטיפול? תודה רבה וכל טוב... סיון

מנהל פורום טיפול אורתודנטי