יישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

30/04/2006 | 22:56 | מאת: אור

שלום רב! אני עונדת גשר לשם סגירת פערים בין השיניים אבל השאלה שלי היא אם ניתן לדחוף את השיניים גם כלפי מטה. כלומר: שהלחץ לא יהיה לצדדים אלא מלמעלה למטה, ז"א שהשיניים יהיו קצת יותר ארוכות (במיוחד 2 הקדמיות) מאחר ויש לי שיניים קצרות יחסית. תודה מראש.

03/05/2006 | 17:50 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אור ותודה על פנייתך לפורום, אין בעיה לבצע תנועות של השיניים גם כלפי מטה כדי "להאריך אותן" בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי