פלטה ליישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

30/04/2006 | 13:10 | מאת: שרית

קודם כל שלום. אני בת 23 והיה לי גשר הרבה אומרים לי שהשיניים שלי מצויינות אך בעקבות כך שלא שמתי פלטה בלילה השיניים העליונות קצת התעקמו, הרבה אומרים לי שזה זניח ושבקושי רואים אך אני פרפקציוניסטת וזה ממש מפריע לי. איני מעוניינת לעשות גשר אך בהחלט מעוניינת בפלטה ללילה. רציתי לדעת מה המחיר הממוצע.... אשמח אם תענו לי בהקדם תודה!

30/04/2006 | 21:47 | מאת: מירית

האם אפשר ליישר שיניים רק ע"י פלטה שנשלפת? (בעבר הטיפולים היו כך).

03/05/2006 | 17:43 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שרית ותודה על פנייתך, תזוזה כמו זו שאת מתארת לאחר טיפול אורתודונטי אינה יכולה להיפתר על ידי פלטה ללילה. את חייבת לבצע טיפול על ידי מכשיר שיורכב על השיניים למשך כל שעות היום כדי להשיג את התיקון הרצוי ולאחר מכן לשמר את התוצאה על ידי פלטה ללילה או קיבוע קבוע. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי