לגבי סיום טיפול אורטודנטי

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

28/04/2006 | 22:54 | מאת: דפי

בני סיים טיפול אורטודנטי והרכיבו לו פלטה בלסת עליונה וקיבוע קבוע בתחתונה. השיניים נראו ישרות ויפות. כעת, פתאום אני רואה בשתי החותכות העליונות - שאחת מהן כאילו ארוכה מהשנייה בטיפונת. איך זה יתכן? (הוא מרכיב את הפלטה כל הזמן, אפילו אוכל איתה). (אני כמובן אפנה לאורטודנט שלי, אבל זה יקח קצת זמן עד שנגיע אליו). בתודה

29/04/2006 | 23:23 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך לפורום, אלו מסוג התנועות הנפוצות והאפשריות לאחר טיפול אורתודונטי כאשר השיניים השתחררו מהלחצים של החוטים ומנסות למצוא לעצמן את מיקומן הנוח והעצמאי . בד"כ אין בעיה לתקן זאת על ידי הפלטות ולכוון את השיניים למקום הרצוי. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי