גשר פנימי

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

25/04/2006 | 22:07 | מאת: סיון

דר' דרור שלום רב! אני בת 25 ורציתי לדעת אם בגילי זה אפשרי ליישר שיניים. והדרך היחידה שאני מעוניינת בה זה גשר פנימי (לינגואלי). ברצוני לדעת בערך מה המחיר לגשר פנימי. תודה רבה סיון.

26/04/2006 | 06:50 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום סיוון ותודה על פנייתך לפורום, ניתן לבצע בגיל גשר פנימי. גשר פנימי מתאים למרבית הבעיות האורתודונטיות. העלויות של גשר פנימי מגיעות עד לכדי כפול מטיפול בגשר חיצוני בגלל עלויות המיכשור משך הטיפול ומשך הפגישות במהלך הטיפול. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמבם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי