עשו לי עקירה בזמן שהיה לי זיהום

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

22/04/2006 | 10:49 | מאת: שיר

שלום, לפני מספר ימים החלה נפיחות בבלוטת הלימפה בצד ימין, בלוטת הרוק. לחי ימין שלי נפוחה, היה קשה לי לפתוח את הפה ולאכול. החלטתי ללכת לעקור את השן בינה שהייתה במנח אופקי בלסת התחתונה. הופתעתי שרופא השיניים שלי עשה עקירה באותו יום מכיוון ששמעתי שאסור לעשות עקירה כאשר יש זיהום, בסופו של דבר סמכתי על הרופא והוא אמר לי שאין בעיה עם זה. הוא אמר שיש לי זיהום רציני והביא לי מוקסיפן פורטה של 20 כמוסות 500 מ"ג 3 פעמים ביום. חשבתי שצריך לקחת מוקסיפן למשך 10 ימים? האם הוא עשה טוב בכך שהביא לי ל 5 ימים בערך? אני פוחדת שהנפיחות הזו לא תרד...היום אני יום אחרי העקירה הנפיחות לא במגמת שיפור. מה עלי לעשות כדי לשפר את המצב?

23/04/2006 | 22:41 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שיר ותודה על פנייתך עלייך לפנות לפורום כירורגיה פה ולסתות זהו פורום לטיפולים אורתודונטיים.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי