גשר אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

06/04/2006 | 10:14 | מאת: חנין

שלום אני בת 25 עברתי תאונת דרכים לפני כ-4 שנים וחצי , ובכן אני נתקלתי בבעיה בפה ולסת עשיתי ניתוח כי אני איבדתי את השן הקדמי שלי, עשו לי שתל ברמב"ם וכתר ומבנה אצל רופא השיניים. עכשיו השיניים העיליונים שלי הם מתקדמות קדימה ואני רוצה לעשות גשר כדי לסדר את זה - שאלו אותי לפני ניתוח השתל אם אעשה ואני לא רציתי, אבל עכשיו אני רוצה לעשות משהו. האם אני יכולה לעשות גשר אחרי הניתוח הזה שעשיתי? האם יש ניתוח מסויים כדי לסדר את זה במהירות וכמה זה יעלה לי? מקווה שתענו לי תודה מראש חנין- שפרעם

08/04/2006 | 09:17 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום חנין ותודה על פנייתך לפורום, ככלל אין בעיה לפתור זאת למרות ההשתלה שעברת. אני ממליץ לתאם תור עם אילה המזכירה ברמב"ם בטלפון 04-8542265 ונערוך בדיקה וקביעת תוכנית טיפול. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי