פטרת בלשון

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

04/03/2006 | 11:34 | מאת: שי

שלום רב, אני בן 34, בריא אך בעל עודף משקל רב. בדיקות דם תקינות - גלוקוזה ברמה ממוצעת לחלוטין- לחץ דם תקין. אין לי HIV. מרגיש ומתפקד מצויין. לפני כ-4 שנים חליתי במחלת הנשיקה - תוך החלמה איטית שארכה כ-4 חודשים. מאז ועד היום יש לי ציפוי עדין לבן בחלק האחורי של מרכז הלשון (לא בצדדים). הציפוי אינו עבה מאד כמו שרואים בתמונות באינטרנט אלא שכבה דקה. מה זה יכול להיות?

08/04/2006 | 08:36 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

אנא פנה לפורום כירורגיה פה ולסתות

12/03/2008 | 12:46 | מאת: שלמה

שלום! אני סובל מסדקים בלשון ,בחלק הפנימי ורק בצד אחד.לא בשתי הצדדים.זה גורם לאי נוחות וצריבה קלה.עשיתי בדיקות דם בלי קשר.כל הבדיקות תקינות. השאלה שלי מה הטיפול האופטימאלי לבעיה הזאת. ומה הגורם? אגב. אני בגיל 52 .בבריאות תקינה.ועובד במשרה מלאה.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי