השפעת גודל המוצץ

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

28/02/2006 | 08:09 | מאת: צביה

בני כבר בן שנה ותשעה חודשים ואני ממשיכה לתת לו מוצץ המתאים לגיל 0-6 מתוך הנחה שכך ייגרם פחות נזק למבנה הפה..האם גישה זו נכונה?

08/04/2006 | 08:35 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

צביה שלום ותודה על פנייתך לפורום, ראשית התנצלות על האחור בתשובה. גישתך נכונה ביותר. גודל המוצץ אינו ממש משמעותי עבור הילדים מצד שני הוא משמעותי מבחינת ההפרעה לשיניים ןללסתות לכן מינימום שימוש ומינימום גודל הם עדיפים. גמילה מומלצת סביב גיל 3 לאחר הסברים וחיזוקים חיוביים. בברכת חג שמח ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי