לד"ר דרור תגובה לתשובתך..

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

21/02/2006 | 15:52 | מאת: שירי

לד"ר דרור איזנבוד, תודה שענית על שאלתי בקשר להתאמת קו האמצע, בשבוע שעבר. רציתי לדעת כמה זמן אורך טיפול כזה, בערך? ולמה צריך גשר ב- 2 הלסתות, אם יש צורך לתקן רק את הלסת העליונה?

08/04/2006 | 08:13 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שירי שלום ותודה על פנייתך החוזרת, ראשית התנצלות על האחור בתשובה. לפי שאלתך הקודמת סטיית קו האמצע של ממש גדולה כ-1 ס"מ וזה צורך תיקון ארוך יחסית אני מעריך את משך זמן התיקון כ8-9 חודשים. את זקוקה לגשר ב-2 הלסתות בגלל האופן המכני בו מתוקנת בעיה של קו אמצע הכוללת התאמה בין 2 קשתות השיניים. בברכת חג שמח ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי