ניתוח לסת עליונה.

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

16/02/2006 | 13:33 | מאת: בתאל

ני עומדת לפני ניתוח בבית חולים מסויים, ניתול להרחבת לסת עליונה בפי ע"י טיפול אורטודנטי ממשוכך והרכבת מכשיר מסויים (אנני יודעת בדיוק את שמו) שמטרתו להרחיב את הלסת ולפתור את בעיית הצפיפות המוגברת בלסת העליונה. העלויות יקרות מאוד והבנתי שבבית החולים :"תל- השומר" הניתוח ללא עלות התשלום הינו על ימי האישפוז בלבד שאלתי האם זה כך גם כיום? העלות של ניתוח כזה ללא עלות פרט לימי אישפוז בבית החולים? אשמח לקבל תשובה בדחיפות הניתוח עומד להתבצע בהקדם ואינני רוצה להיתקל במצב שבית חולים אחד דורש עלות ובית חולים אחר לא. בתודה מראש. בתאל.

17/02/2006 | 13:37 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום בת אל ותודה על פנייתך לפורום, ככלל הניתוחים מן הסוג הזה אינם כלולים בסל הבריאות ולכן כרורכים בתשלום בכל בתי החולים בארץ בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי