הזזת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

13/02/2006 | 13:29 | מאת: שירי

שלום, יש לי שאלה קצת מוזרה, השיניים העליונות שלי, האמצעיות לא ממש נמצאות באמצע, ז"א הן נמצאות 1ס"מ יותר ימינה מאשר באמצע. השאלה שלי אם אפשר להזיז את השיניים העליונות כך שהשיניים האמצעיות יהיו באמת באמצע? וכמה זמן טיפול כזה לוקח? (אם זה רלוונטי לגיל אני בת 26 ) תודה

17/02/2006 | 13:16 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שירי ותודה על פנייתך לפורום, בהחלט ניתן לבצע התאמה של קו האמצע גם בגילך. לעיתים יש צורך להתקין לצורך ההתאמה הזו מכשור אורתודונטי (גשר) בשתי הלסתות בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי