ניתוח כירורגי בשתי הלסתות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

05/02/2006 | 22:41 | מאת: שיר

דרור שלום, בקרוב אני אעבור ניתוח של שתי הלסתות, רציתי לדעת אם יש אתר בו אפשר לשוחח עם אנשים אשר עברו ניתוחים מסוג זה. תודה

10/02/2006 | 20:28 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שיר ותודה על פנייתך לפורום, את מוזמנת לפנות באצעות הפורום הזה לאנשים שעברו טיפול אורתוכירורגי. קיים גם פורום אורתוכירורגי באתר האגודה האורתודונטית בישראל:www.orthoisrael.org בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

21/02/2006 | 18:30 | מאת: רוני

הי שיר גם אני עברתי ניתוח כזה. באם זה ניתוח לקיצור הלסת התחתונה? ואצל מי את מנותחת? אשמח מאד לשוחח איתך תשאירי לי טלפון נייד או תגיבי בפורום או תכתבי לי אימייל ביי ובהצלחה

23/02/2006 | 20:58 | מאת: מיכל

שלום רוני אני צריכה לעבור את הניתוח הזה בקיץ הניתוח שלי יחסית מורכב הוא בשתי הלסתות בעליונה מקצרים ומרחיבים אותה ואת התחתונה מכניסים ומסדרירים בהתאם לעליונה אשמח לשמוע ממך על תקופת ההחלמה שמעתי שזה לא כ"כ פשוט וגם לשמוע המלצות על מנתחים או עצות תשלח לי תשובה לאימייל בברכה מיכל

מנהל פורום טיפול אורתודנטי