כדור להרגעת מוגלה / זיהום

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

03/02/2006 | 00:24 | מאת: דניאל

שלום רב, ברצוני לשאול שאלה, אודה לך באם תוכל לעזור לי בנושא. לפני שנתיים נוצרו לי כאבים מאוד חזקים בשינים האחוריות, לאחר בדיקה אצל הרופא הוא אמר לי שיש לי זיהום מסביב לשן בינה שצמחה והוא לא יעקור את השן, אבל חייבים להיפטר מהזיהום. כתוצאה מכך הוא נתן לי תרופה (כדורים) שאיני זוכרת את שמם וכיום התופעה חזרה בצד השני של הפה, לצערי הרופא שלי נמצא בימים אלו בחו"ל והרופא שנבדקתי אצלו נתן לי כדורים שלא עוזרים לחלוטין גם אחרי שבוע ימים של טיפול. כשבאתי להתייעץ עימו בשנית ולבקש ממנו טיפול אחר, הוא טען שהוא לא יודע על אילו כדורים אני מדברת . (לצערי גם אני לא זוכרת את שמם) האם תוכל לעזור לי בשם הכדורים הללו? גם אם יש מספר סוגים השם יעלה לי בוודאות אם אקרא אותו שנית, על מנת שאוכל להתייעץ עם הרופא הארעי שלי בנושא? אלפי תודות מראש, דניאל

10/02/2006 | 19:18 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום דניאל ותודה על פנייתך לפורום, האנטיביוטיקה הנפוצה לטיפול בזיהומים אלה הם כדורי AUGMENTIN או MOXYPEN לעיתים רחוקות גם FLAGYL כדורים יעילים נגד כאבים הם: NAROCIN, NUROPHEN, ETOPAN, פרטים נוספים בפורום כירורגיה פה ולסת, בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי