מאיזה גיל אפשר להתחיל בהליך יישור שיניים?

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

31/01/2006 | 15:17 | מאת: איזמרלדה

האם חובה שכל השיניים הקבועות יצאו קודם, או לא בהכרח? מדובר בבת 8.

10/02/2006 | 19:03 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך לפורום. שאלת שאלה כללית מאוד מבלי לציין מה הבעיה האורתודונטית הקיימת ולכן אשיב בכלליות. בעקרון ישנם טיפולים אורתודונטיים המתחילים בגיל מוקדם מאוד - אלו לרוב מקרים בהם קיימת בעיה בעמדת הלסתות ויש כוונה להשפיע על כיוון גדילתן. במקרים אלה אין כוונה ליישר שיניים ולכן הם מתחילים עוד הרבה לפני בקיעת השיניים. ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם בברכה,

מנהל פורום טיפול אורתודנטי