קנקים בלסת

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

12/01/2006 | 14:39 | מאת: שי

סובל מקנקים בלסת כבר כמה שנים, בייעוץ שהייתי במחלקת פה ולסת בבית החולים בלינסון נאמר לי כי אין פתרון כל עוד אין כאבים וכי סד לילה- ימנע "נעילות" בבוקר. האם אני צריך לקבל את העובדה כי אין פתרון לתופעה או שמא יש משהו אחר שאפשר לעשות?

10/02/2006 | 18:36 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שי ותודה על פנייתך לפורום, קליקים במפרקי הלסתות יכולים להחריף עם השנים ולעבור מקליקים א-סימפטומטיים(לא כואבים) לסימפטומטיים. אני ממליץ לפנות לפורום שיקום הפה ולברר שם. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי