יישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

10/01/2006 | 17:55 | מאת: מיטל

האם קיימת אפשרות לבצע יישור שיניים למבוגרים (אני בת 26) ע"י פלטה שמורכבת בשעות הלילה בלבד,או לפחות רק כשאני בבית? לא אכפת לי שהתהליך יימשך הרבה יותר זמן או שתוצאותיו לא יהיו מוצלחות כמו במקרה של ברזלים.

10/02/2006 | 18:44 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום מיטל ותודה על פנייתך לפורום, ראשית התנצלות על האחור בתשובה. שאלתך היא כללית ביותר שכן לא מסרת דבר על הבעיה האורתודונטית ממנה את סובלת. לפיכך אשיב באופן כללי. ככלל בבעיות אורתודונטיות קלות ניתן להשתמש בפלטה באופן חלקי אם כי ישנן תנועות שיניים מסויימות אותן לא ניתן יהיה להשלים ללא כוח אורתודונטי קבוע. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי