סמכים לינגואליים:

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

10/01/2006 | 01:36 | מאת: סימה

האם טיפול בסמכים לינגואליים למשך שנה יכול לעלות 6000$? זה התמחור שקיבלתי, האם הסכום סביר או יקר?

10/02/2006 | 18:40 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום סימה ותודה על פנייתך לפורום. ראשית התנצלות על האחור במתן התשובה. עלויות של טיפולים אורתודונטיים משתנות בין הרופאים השונים כמקובל בשוק פרטי חופשי. טיפול לינגואלי הוא טיפול יחודי. המכשור בו יקר יותר, משך הטיפול ארוך יותר, משך כל פגישה ארוך יותר, והרופא נדרש להכשרה מיוחדת בתחום לצוארך ביצוע הטיפול. זו הסיבה שטיפול לינגואלי יקר יותר מטיפול אורתודונטי סטנדרטי. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי