יישור שיניים שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

07/01/2006 | 21:10 | מאת: שלי

לדוקטור שלום, תודה על תשובתך הקודמת לפנייתי ,אולם רציתי לדעת האם יש השלכות כל שהן בהשחזת שיניים? האם זה עלול לגרום לנזק כלשהו? בתודה מראש, שלי

10/02/2006 | 18:34 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שלי ותודה על פנייתך החוזרת, השחזת שיניים לצורכי אורתודונטיה נעשית בטכניקה מיוחדת וספציפית. יש להקפיד על השחזה רק משיניים בעלות עובי אמאייל מספק ובעמדה תקינה בקשת. ההשחזה צריכה להתבצע על ידי מכשור שיחזיר לאמאייל מתאר חלק ותקין. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי