קיבוע נייד

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

31/12/2005 | 13:37 | מאת: מאיה

רציתי לשאול האם לאחר ניתוח אורטוגנטי כששמים פלטה לקיבוע בשיניים התחתונות והעליונות האם אפשרי שהיא לא תהייה כמו תותבת שניתנת להורדה אלא מודבקת על השיניים בשתי הלסתות? או שבאחת מהם היא חייבת להיות ניידת? כי בגילי 23 נראה לי לא נעים להסתובב עם פלטה ניידת.וזה נראה לי גם מגעיל.

06/01/2006 | 19:34 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום מאיה ותודה על פנייתך לפורום סוג מכשיר הרטנציה תלוי בהרבה מקרים באופי התנועה האורתודונטית והכירורגית המתוכננת. לכן יש לבדוק עניין זה עם הרופאים המטפלים שלך. כעקרון לא נראה לי שתהיה בעיה. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי